Select Page

MØD MIG PÅ YOGAMÅTTEN 1:1

PERSONLIGT YOGAFORLØB

Kunne du tænke dig et personligt skræddersyet yogaforløb?

Vi mødes hjemme hos dig en gang i ugen, hvor jeg vil guide dig gennem et yogaflow, som er tilpasset dine behov og ønsker for bevægelse.

Alt afhængigt af hvad du har behov for i dit liv og hvad du kunne tænke dig, at opnå med yogaen, vil jeg tilpasse forløbet til dig.

Jeg har elever, som udelukkende ønsker det helt blide og den stille form for yoga, men også dem som vil have fokus på de dynamiske og mere fysiske krævende yogastilarter. Jeg underviser ligeledes nogle af mine elever i forskellige stilarter fra uge til uge, det er nemlig vigtigt at understrege, at dette kan vi gøre fra gang til gang og som din krop ønsker det den opgældende dag.

Jeg underviser alle, lige fra meget erfarne bevægere til helt nybegyndere.

Alle sessioner er af 90 minutters varighed og inkluderer en kort snak før og efter selve yogaen, en startmeditation, vejrtrækningsøvelser, afspænding med håndspålæggelse samt soundhealing til sidst. Jeg medbringer instrumenter som en singing bowl og en chimes (klanginstrumenter) som lyd i din afspænding samt velduftende æteriske olier.

Priser:

1 x 90 minutter : 800 kr.

  • Forløb på 3 gange: 2300 kr.
  • Forløb på 5 gange: 3800 kr.
  • Forløb på 8 gange: 6000 kr.

 *Sessionerne er gyldige i 4 måneder fra første undervisningsdag. Beløbet kan betales i rater efter aftale. Skal vi mødes andre steder end hjemme hos dig, tilføjes lokalelejen oveni priserne.

Derudover er jeg i hele forløbet tilgængelig på email, sms og opkald hvis det skulle blive nødvendigt, at vende situationer der eventuelt skulle opstå.

Du er meget velkommen til, at kontakte mig via telefon, hvis du gerne vil have min stemme i røret, og vi kan ligeledes mødes online til en snak. Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved, at starte et yogaforløb hos mig.

Et personligt forløb kan være utroligt gavnligt til, at støtte op om dig og dit liv i en hektisk hverdag. Send mig en forespørgsel og vi finder sammen ud af, hvad der er det bedste for dig.

“Merete har en enorm forståelse for kroppen, og hendes bevidsthed om, at alle kroppe er forskellige og kan forskellige ting gør, at hun altid er god til at modificere øvelser og tilpasse dem efter den enkeltes behov. For mig er yoga med Merete som at give min krop og sind et stort kærligt kram.”

– Camilla